top of page
ongediertebestrijding in de voedingsindustrie

Ongediertebestrijding in de voedingsindustrie

ONGEDIERTEBESTRIJDING EN ONGEDIERTEPREVENTIE IN DE VOEDINGSSECTOR

Omdat ongedierte van nature wordt aangetrokken tot voedsel is de voedingsindustrie in het bijzonder kwetsbaar voor allerlei ongedierteplagen. Voedselverontreiniging, de overdracht van ziekten en schade aan materieel zijn uit den boze. In het slechtste geval leidt een ongedierteplaag tot de sluiting van uw bedrijf. Een veilige en duurzame ongediertebestrijding en ongediertepreventie niet weg te denken in de voedingsindustrie.

Anker 1

Muizen, ratten, vliegen en ander ongedierte: een gevaar voor de voedingsindustrie

Muizen en ratten broeden razendsnel en hun nesten bevinden zich in de buurt van voedselbronnen. Hun uitwerpselen, urine en haren kunnen gevaarlijke parasieten op voedsel overbrengen, waardoor het risico dat medewerkers of klanten ernstige klachten oplopen groeit. Om van schade aan elektrische apparatuur, isolatie, voedselcontainers, machines en verpakkingen nog maar te zwijgen. Ook vliegen dragen talloze schadelijke ziekteverwekkers met zich mee. Van rottend afval en vochtige, onhygiënische plekken vliegen ze door naar vers voedsel en voedselverwerkende apparatuur om deze te besmetten met ziekten en bacteriën.

Anker 2
ongediertebestrijding in de voedingsindustrie

EEN ONGEDIERTEPREVENTIEPLAN: EEN MUST IN DE VOEDINGSINDUSTRIE

Elk bedrijf dat actief is in de voedingssector is wettelijk verplicht om een ongediertepreventieplan te hebben, dat conform is aan de HACCP-normen.

Ook voor de voedingssector hebben wij oplossingen tegen ongedierte

In de voedingsindustrie gelden speciale eisen: we kunnen hier niet met gif werken, zoals dat voor ander

e sectoren wel het geval is. Daar heeft MOB Service wat op gevonden: onze non-tox behandelingen werken net zo goed. Afhankelijk van de plaag die we te bekampen hebben, werken we met lokaas in een klem of met een akoestisch biep-systeem. Ook dit kan 24 op 7 gemonitord worden.

ONGEDIERTEBESTRIJDING EN ONGEDIERTEPREVENTIE IN DE VOEDINGSSECTOR? MOB SERVICE ZORGT VOOR OPLOSSINGEN OP MAAT!
Anker 3
bottom of page