top of page
digitale ongediertebestrijding.jpg

Digitale ongediertebestrijding

DIGITALE VALLEN: GIFVRIJ EN DOELTREFFEND!

Ongedierte, zoals muizen en ratten, verstoppen zich altijd op plaatsen waar ze moeilijk te vinden zijn. Met de innovatieve sensoren en vallen detecteren we ongedierte op de meest verborgen plekken, brengen we overlastsituaties in kaart en zetten we gericht vallen op. Non-stop monitoring minimaliseert de kans op overlast van ongedierte die schade aan uw bedrijf of relaties met klanten en partners kan aanrichten. Daarnaast garanderen onze gifvrije en doeltreffende slimme vallen dat u voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. 

Anker 1

Xignal muizen- en rattenvallen

Wij werken met Xignal: Xignal is verkrijgbaar als muizen- en rattenval en beschikt over meerdere sensoren. Deze sensoren registreren niet alleen wanneer een val dichtklapt, maar ook of er wel of geen vangst is. Het systeem communiceert via LoRa. Met behulp van de bijgeleverde gateway wordt de status van de val nagenoeg realtime weergegeven.

Anker 2

MY MOB BY PESTSCAN

My MOB by PestScan digitaliseert al uw werk als plaagdier­beheerser. PestScan bestaat uit kantoorsoftware, een mobiele app en een klantenomgeving! Je kunt tegelijkertijd op het kantoor, als met meerdere bestrijders en met meerdere klanten werken in hetzelfde systeem.

Digitale rapportering met kantoorsoftware, een mobiele app en een klantenomgeving!

Digitale rapportering via PestScan: De mobiele app kan offline gebruikt worden op zowel tablets als mobiele telefoons. Hierdoor is de app nog sneller en toepasbaar op plekken waar geen internet is zoals in kelders of in buitengebieden.

Alle informatie staat overzichtelijk opgeslagen in het alles-in-een softwarepakket.

MEER WETEN OVER ONZE INNOVATIEVE OPLOSSINGEN MET DIGITALE ONGEDIERTEBESTRIJDING?
NEEM METEEN CONTACT OP MET MOB SERVICE EN WIJ VERTELLEN U ER GRAAG ALLES OVER.
Anker 3
bottom of page