top of page
ongediertebestrijder voor bedrijven

Ongediertebestrijding bij bedrijven

PROFESSIONELE ONGEDIERTEBESTRIJDER VOOR BEDRIJVEN

Op zoek naar een specialist voor een preventieve aanpak in veelvoorkomende ongedierte of een gericht plan voor een specifieke ongediertebestrijding?

 

Wij zijn gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor retail, landbouw, horeca en voedingsindustrie. Daarnaast zijn we ook nog in andere sectoren actief, zoals de gezondheidssector, openbare sector zoals scholen en overheidsgebouwen, alsook andere publieke plaatsen. Elk bedrijf en elke sector vergt een andere aanpak: dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten wij wat ons te doet staat.

PREVENTIE VAN ONGEDIERTE

Hierdoor wordt binnendringen en de ontwikkeling van plaagdieren en ongedierte in en om gebouwen tot een minimum beperkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bouwkundige aanpassingen, zoals het dichten van gaten, kieren en slecht sluitende deuren. Zonder deze aanpassingen kunnen plaagdieren gebouwen blijven binnendringen.

Deze werkwijze is gebaseerd op de principes van IPM (Integrated Pest Management).

Wat is IPM?

IPM is een continu proces, met als doel ongedierte en plaagdieren te detecteren, beheersen en minimaliseren, met het minste gevaar voor mens, economie en milieu. De focus ligt hierbij op het voorkomen van overlast met preventieve maatregelen in plaats van het te bestrijden. IPM beperkt bovendien het inzetten van chemische bestrijdingsmiddelen.

Anker 1
Anker 2

WELKE BEDRIJVEN DOEN BEROEP OP MOB SERVICE?

01 

Retail

/

Zet uw deur enkel open voor uw klanten en leveranciers, niet voor ongedierte dat klanten juist wegjaagt. Niet alleen magazijnen en grote winkels, ook de kleine, lokale handelaars mogen ongediertebestrijding en preventie niet over het hoofd zien.

03

Horeca

Vermijd ongenode gasten, zoals vliegen, muizen, ratten of bedwantsen in uw café, tearoom, restaurant of hotel die een smet kunnen kleven op uw horecazaak met ongediertepreventie en bestrijding. Een ongediertebestrijdingsplan is verplicht.

05

Digitale ongediertebestrijding

Ongedierte verstopt zich daar waar het moeilijk te vinden is en kan 24/7 opduiken. MOB Service zet slim in op de toekomst met innovatieve digitale vallen en digitale rapportering via PestScan met non-stop monitoring.

02

Landbouw

/

Problemen met ongedierte, zoals besmette voeders of schade aan gewassen vormen een constante bekommernis en dagelijkse bedreiging voor landbouwers. Investeren in een effectieve ongediertebeheersing kan u heel wat kopzorgen besparen.

04

Voedingsindustrie

Ongedierte is een nachtmerrie voor de voedingsindustrie, dat ervoor kan zorgen dat uw productie stilvalt of uw reputatie een deuk krijgt. Ongediertebestrijding in een voedingsbedrijf kan niet met gif en vergt een specifieke aanpak.

Anker 3
ongediertebestrijder voor bedrijven

WAT IS EEN ONGEDIERTEBESTRIJDINGSPLAN?

Een professioneel en overzichtelijk ongediertebestrijdingsplan voldoet aan de huidige HACCP-normen. Dit omvat een grondplan waarop lokdoosjes staan aangeduid, een rapport met de hoeveelheid gif per lokdoosje, technische informatie over de ingezette lokdoosjes en een overzicht van alle stappen met alle stappen die u zet om ongedierte op veilige afstand te houden. Zo kunt u ook snel schakelen wanneer ongedierte wordt opgemerkt. Een ongediertebestrijdingsplan kan steeds flexibel aangepast worden.

HEBT U AL AAN EEN ONGEDIERTEBESTRIJDINGSPLAN GEDACHT? BENT U OP ZOEK NAAR PASSENDE OPLOSSINGEN VOOR ONGEDIERTEBESTRIJDING IN UW BEDRIJF? CONTACTEER MOB-SERVICE!
Anker 4
bottom of page