top of page
insectenplaag

Kakkerlakken bestrijden
Kakkerlakken kunnen astma en andere allergieën opwekken

HELP, KAKKERLAKKEN IN HUIS!

  • Een onaangename, muskusachtige geur in huis

  • Kakkerlakken vervellen, u kunt hun velletjes dus tegenkomen in huis

  • Hun uitwerpselen lijken op een donker poeder

Herkenbaar of al een kakkerlak snel zien wegkruipen wanneer u het licht aandeed? Dan zit u misschien met een kakkerlakkenplaag in huis! Als u met kakkerlakken zit in huis, wil dat daarom niet zeggen dat uw woning vies en vuil is. Via kleine gaten, spleetjes of openingen rond deuren en ramen kruipen deze tropische beestjes ongezien naar binnen of ze liften mee na een reis in koffers, tassen of rugzakken. Langs gemeenschappelijke muren of leidingen kunnen ze bijvoorbeeld ook verhuizen van het ene naar het andere appartement. Overdag schuilen ze op warme, donkere plekken in huis, bijvoorbeeld achter de koelkast in de keuken.

Anker 1

Zijn kakkerlakken gevaarlijk in huis?

Kakkerlakken zijn zeer vindingrijke insecten die in uw woning kunnen leven, broeden en eten zonder dat u er erg in heeft. Net zoals ander ongedierte verspreiden ook kakkerlakken ziektes, bacteriën en schimmels. Sommige mensen zijn allergisch voor stoffen die vrijkomen uit de uitwerpselen van kakkerlakken of dode beestjes. Dode kakkerlakken zijn bovendien ook giftig voor uw huisdieren.

Anker 2
insectenplaag

KAKKERLAKKEN VERWIJDEREN

Kakkerlakken voorkomen is natuurlijk de beste oplossing. Schoonmaken, kieren en spleten dichten, een droge, schone keuken en etensresten verwijderen is al een goed begin. Ze gaan in eerste instantie op zoek naar vochtig en zoet voedsel en water. Vinden ze dat niet, dan eten ze ook afval, huisstof en desnoods zelfs textiel of papier. Ook voor verdere preventie adviseren wij u graag.


Ziet u een kakkerlak, dan is hij meestal niet alleen. Wees er dan snel bij om een grote plaag te vermijden en neem meteen contact op met MOB Service om kakkerlakken te bestrijden.

KAKKERLAKKEN IN HUIS? NEEM METEEN CONTACT OP MET MOB SERVICE OM KAKKERLAKKEN TE BESTRIJDEN.
Anker 3
bottom of page