top of page
bedwantsen

Bedwantsen bestrijden
Vrouwelijke bedwantsen kunnen tot 500 eieren leggen, zo groot als een stofdeeltje.

HELP, BEDWANTSEN IN HUIS!

  • Bloedvlekken op lakens of kussenslopen

  • U hebt last van rode, jeukende bultjes op de huid of een groepje van beten

  • Donkere/roestkleurige plekken (uitwerpselen van bedwantsen) op lakens of matrassen

  • Een vervelende, muffe geur

  • U vindt een bedwants of huidlagen van bedwantsen, want ze vervellen

Misschien hebt u wel een bedwantsenplaag in huis! Bedwantsen of wandluizen van zo’n 5 mm breed kunnen onopgemerkt uw woning binnendringen via bagage, schoenen of kleding, beddengoed, zetels,… Ze zijn zo minuscuul dat ze in de kleinste ruimtes passen. Bedwantsen hebben geen nesten, maar leven vaak in groep in schuilplaatsen, ook in de meest propere woningen. Na verloop van tijd kunnen ze zich verspreiden over heel de slaapkamer en verhuizen via elke kier of spleet, naar andere ruimtes in huis.

Anker 1

Zijn bedwantsen gevaarlijk?

Bedwantsen zijn vooral ’s nachts actief en leven van bloed. Grote kans dat bedwantsen in huis zich verschuilen in matrassen, boxsprings of bedframes, … daar waar ze ’s nachts kunnen toeslaan en u bijten in uw slaap. Nadat ze zich hebben volgezogen met bloed kruipen ze weer onopgemerkt weg. Bedwantsen zijn clever, taai en planten zich snel voort. Deze vervelende bloedzuigers weten waar ze zich moeten verstoppen en kunnen zelfs maanden overleven zonder voedsel.

Anker 2
bedwantsen

BEDWANTSEN BESTRIJDEN

Stofzuigen en al het beddengoed zo warm mogelijk wassen is de eerste stap om bedwantsen te verwijderen. Maar enkel deze methode toepassen zal niet volstaan om er echt vanaf te komen. Vervolgens is de veiligste en meest effectieve manier om bedwantsen te bestrijden een ervaren ongediertebestrijder in te schakelen. Ook voor ander ongedierteplagen kunt u beroep op onze expertise doen, want bedwantsen worden bijvoorbeeld ook verward met vlooien.

Wij gaan voor u op zoek naar de oorzaak en zorgen voor een oplossing!

BEDWANTSEN IN HUIS? NEEM METEEN CONTACT OP MET MOB SERVICE OM BEDWANTSEN TE BESTRIJDEN.
Anker 3
bottom of page