top of page
ongediertebestrijding in horeca

Ongediertebestrijding in horeca

ONGEDIERTEPREVENTIE EN -BESTRIJDING IN UW HORECAZAAK

Horecazaken hebben veel van de dingen waar ongedierte verzot op is: voedingswaren, vocht, open deuren, veel passage, afval, …

Of u nu eten, drinken en/of een bed aanbiedt, de reputatie die u jarenlang hebt opgebouwd en verdiend kan door een ongedierteplaag helemaal van tafel geveegd worden. Niemand van uw gasten wil tijdens een heerlijke maaltijd of weekendje weg begroet worden door iets dat rond de tafel kruipt, op een bord gaat zitten of in de kamer vliegt. 

Anker 1

Vliegen, muizen en/of ratten in uw restaurant?

Uw klanten zijn niet de enigen die genieten van uw eten. Vliegen, muizen en ratten zijn de meest ongewenste gasten op restaurant. Dit kleine ongedierte kan uitbaters grote kopzorgen bezorgen en roet in hun eten gooien. Problemen met vliegen, muizen of ratten starten vaak daar waar voeding in overvloed is: in de keuken en daar waar uw afval met een overdaad aan eetresten terechtkomt. Uw restaurant ongediertevrij houden begint met preventieve maatregelen.

 

MOB Service is gespecialiseerd in ongediertebestrijding en ongediertepreventie in restaurants.

restaurant keuken
Anker 2
hotelkamer

Bedwantsen in uw hotel te gast?

Uw hotelgasten een aangenaam verblijf en een deugddoende nachtrust bezorgen is een van uw hoofdbekommernissen als hoteluitbater. Die kan danig verstoord worden door het bezoek van bedwantsen die erop uit zijn uw goede naam te besmeuren. Bedwantsen zijn een hardnekkig probleem en kunnen ook aan de lopende band binnenkomen via de bagage van uw gasten. Het runnen van een goed draaiend hotel is meer dan een fulltime job, waarbij al uw aandacht uitgaat naar een soepel verloop en een vlekkeloos ontvangst van uw gasten, niet op het bestrijden van een bedwantsenplaag.

 

Roep daarom de hulp in van MOB Service om uw hotel ongediertevrij te maken of te houden en uw hotel te beschermen tegen veelvoorkomende plagen.

ongediertebestrijding in horeca

ONGEDIERTEBESTRIJDINGSPLAN VERPLICHT IN DE HORECA

Als uitbater van een horecazaak verplicht het voedselagentschap u om een ongediertebestrijdingsplan voor te leggen. U moet dus op papier kunnen aantonen welke ongediertepreventie u uitvoert, waarin duidelijk omschreven staat welke acties u onderneemt om ongedierte uit uw zaak te weren. 

 

Ongedierte verspreidt ziekten en bacteriën en vormt een grote bedreiging voor het voortbestaan van uw horecazaak. Welke voorzorgsmaatregelen neemt u om uw hotel, restaurant, tearoom, bar of café ongediertevrij te houden?

Maak werk van een duurzame ongediertebestrijding en ongediertepreventie: MOB Service kan u helpen om een doeltreffend en duurzaam ongediertebestrijdingsplan op te zetten.

Anker 3
EEN VLIEGEN-, MUIZEN- OF RATTENPLAAG IN UW HORECAZAAK VERMIJDEN OF BESTRIJDEN:
NEEM METEEN CONTACT OP MET MOB SERVICE!
Anker 4
bottom of page