top of page
wesp

Andere insecten bestrijden
Amper 5% van de vlooien vertoeft op uw huisdier, de andere 95% maakt de nabije omgeving onveilig

ANDERE INSECTEN IN HUIS?

Naast bestrijding van muizen, ratten, bedwantsen, vliegen en kakkerlakken kunt u ook bij MOB Service terecht voor het bestrijden van andere hinderlijke insecten, zoals wespen, zilvervisjes, pissebedden, muggen, stofluizen, voorraadinsecten, motten, vlooien en mieren.

Anker 1
wesp

01 

Wespen

/

Deze stekende insecten wilt niemand in huis. Zijn wespen uw huis binnengedrongen? Bel meteen naar MOB Service om de oorzaak te vinden en u van uw wespenprobleem te verlossen.

03

Pissebedden

Ook pissebedden zijn nuttig voor onze natuurlijke ecosystemen door rottend materiaal te eten. Ze laten mensen ongemoeid, maar kunnen in huis wel bijvoorbeeld planten beschadigen.

05

Stofluizen

Stofluizen zijn amper zichtbaar en kunnen zich snel verplaatsen. Ze vertoeven vooral in badkamers of andere vochtige ruimtes waar ze van schimmels leven en zich snel kunnen voortplanten.

07

Motten

Motten worden vaak door licht aangetrokken. Eens ze binnen zijn, trekken ze naar donkerdere oorden. Kledingmotten smullen van kledij in wol, katoen of linnen. Meelmotten of voorraadmotten hebben het dan weer gemunt op de voorraad in uw keukenkasten.

09

Mieren

Buiten zijn mieren nuttig waar ze vb. afval en schadelijke insecten opruimen, binnen eten ze vooral uw voedselvoorraad op met een voorkeur voor zoetigheden.

02

Zilvervisjes

/

Zilvervisjes zijn genoemd naar hun zilverachtige, metallic uiterlijk en hun visachtige vorm en snelle bewegingen. Ze zijn meestal te vinden in vochtige, donkere plekken in huis zoals kelders, zolders en badkamers. Gevaarlijk voor uw gezondheid zijn ze niet, maar ze kunnen wel schade aanrichten aan kledij, behangpapier, boeken,… 

04

Muggen

Een muggenplaag in huis is een aanslag op uw nachtrust om van de vele muggenbeten nog maar te zwijgen. Bij grote aantallen muggen helpen wij u graag van uw muggenplaag af.

06

Voorraadinsecten

Insecten die uw voorraad besmetten kunnen een ware ‘voorraadplaag’ veroorzaken, waardoor u al uw bloem, deegwaren en andere voorraad keer op keer moet weggooien.

08

Vlooien

Katten, honden of een andere harige viervoeter in huis… dan sluimert er altijd het gevaar van een vlooieninvasie. De larven verstoppen zich in kieren, naden, onder kasten en langs plinten waardoor een vlooienplaag zelf moeilijk onder controle is te krijgen.

Anker 2
EEN INSECTENPLAAG IN HUIS? NEEM METEEN CONTACT OP MET MOB SERVICE OM DE INSECTEN TE BESTRIJDEN EN VERDER TE VOORKOMEN.
bottom of page