top of page
vlieg

Vliegen bestrijden
De gemiddelde vlieg leeft 15 tot 30 dagen: één vlieg is genoeg om een vliegenplaag te creëren

HELP, VLIEGEN IN HUIS!

  • Uw huis wordt overspoeld met vliegen

  • Bruine of zwarte puntjes op uw meubelen of andere spullen

  • Veel vliegen op uw ramen

  • U merkt veel dode vliegen op

  • Uw afvalbak krioelt van de maden

Herkenbaar? U hebt duidelijk een vliegenplaag in huis. Vliegen zijn een noodzaak voor ons ecosysteem, omdat ze dode en rottende materie verorberen. Viegen buiten ja, maar binnen bent u ze natuurlijk liever kwijt dan rijk. Hoewel het niet ongewoon is dat er af en toe een vlieg in huis rond zoemt, kan een bombardement van vliegen in uw woning wel een reden tot ongerustheid zijn. In warme, vochtige plaatsen in huis of daar waar afval te vinden, zijn vliegenplagen niet ver weg. Huisvliegen kunnen zich binnen een paar dagen in huis vermenigvuldigen tot honderden.

Anker 1

Zijn vliegen in huis gevaarlijk?

Juist omdat vliegen voor ze bij u thuis binnenkomen op de meest onhygiënische plaatsen zijn geland van vuilbakken tot uitwerpselen, kunnen ze heel wat ziekten met zich meenemen.

Anker 2
vlieg

VLIEGENBESTRIJDING

Maakt u zich zorgen over de hoeveelheid vliegen in huis? Als uw woning geteisterd wordt door huisvliegen, fruitvliegen, rioolvliegen of andere vliegen, kunt u MOB Service contacteren om vliegen te bestrijden met deskundige technieken en professionele producten. Wij bieden ook advies ter preventie van vliegenplagen.

EEN VLIEGENPLAAG IN HUIS? NEEM METEEN CONTACT OP MET MOB SERVICE OM VLIEGEN TE BESTRIJDEN.
Anker 3
bottom of page