top of page

MOB Service: grondige ontsmettingswerken – zuivere service inbegrepen

Ontsmetten van uw woning of gebouw

Het ontsmetten van een gebouw, bedrijfspand of woning kan noodzakelijk zijn in verschillende omstandigheden:

  • Na de bestrijding van ongedierte.

  • Na een overlijden.

  • Na het uitbreken van een insecten- of ongedierteplaag.

  • Na het ruimen van grote hoeveelheden afval.


  •  

Ontsmettingswerken zijn in die – en andere – gevallen géén overbodige luxe. Voor u met een gerust gemoed het gebouw weer in gebruik neemt, wilt u 100% zeker zijn dat het vrij is van besmettelijke bacteriën en virussen. MOB Service desinfecteert elke ruimte tot in de kleinste hoekjes.

Krachtige ontsmettingswerken

Ons team komt snel ter plaatse om grondige ontsmettingswerken uit te voeren – 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 bereikbaar. We verplaatsen ons steeds in anonieme voertuigen en verzekeren u van de grootste discretie.
Uw ontsmettingswerken worden uitgevoerd volgens de regels van het vak, met de meest innovatieve materialen en producten. U kunt gerust zijn: wij zorgen voor een smetteloos resultaat.

Ontsmettingswerken met duurzaam effect

Door een woning of gebouw te desinfecteren, maakt u komaf met insecten, schimmels,  bacteriën en knaagdieren. Uw pand is na afloop opnieuw volledig hygiënisch en klaar voor gebruik. Deze werken kunnen preventief én curatief worden uitgevoerd.


Hebt u vragen of zoekt u een expert in ontsmettingswerken voor uw woning, gebouw, huurwoning of bijwoning? Contacteer ons nu!

bottom of page